Hem | Om oss | Tjänster | Kontakta oss  
 
Våra Tjänster
Lokalvård
Fönsterputs
Golvvård
Grönytor
Snöröjning
Driftavtal
Takläggning
Golvläggning
Snickeri
Måleri
Lokalvård:  
  Offereras
 

Engström Gruppen utför alla typer av lokalvård. I kombination med detta kan vi putsa fönster, servera lunch, vattna blommor, fylla på automater, ta hand om returpapper eller andra önskemål. Vi är alltid öppna för förslag.

Kontor

Ett rent och snyggt kontor uppskattas av alla och ger ett positivt intryck till kunder, samarbetspartners och anställda. Någon gång varje år kombineras med fördel abonnemanget med golvvård och storstädning där även fönsterputs utförs. 

Industri

Industrimiljöer bör liksom andra miljöer hållas snygga och även dessa lokaler är många gånger ett ansikte utåt. Ett abonnemang där man till exempel fokuserar på omklädningsrum etcetera kombinerat med periodisk storstädning ger ett positivt resultat.

Butik

Butiksägare vill oftast att butiken ska ge ett positivt intryck. Detta uppnås inte minst genom att hålla lokalerna rena.

Trapphus

Trappor städas med fuktig metod alternativt våttorkning. Vi ser även till att mattor och fönster hålls rena.

Skola och daghem

I dessa byggnader finns till exempel lekrum, gymnastiksal, matsal, lokal för slöjdarbete och teorisalar. Vi använder miljöanpassade produkter och microfiber. Övriga tillhörande utrymmen städas också.

Nybyggda hus

Nybyggen blir dammiga och fläckiga även av det sista byggnadsarbetet. När bygget är klart är det viktigt att lokalerna ser lika nya och friska ut som de ju faktiskt är.

Golvvård

Detta är något som kunden brukar göra någon gång per år. När man ser det skinande resultatet förstår man vilket positivt intryck detta ger.

Storstädning

Någon gång om året behöver alla lokaler städas extra noga. Vid detta tillfälle utför vi dels de sedvanliga momenten, dels läggs extra vikt vid att rengöra lampor, ventiler, golvbrunnar och väggar med mera. Fönsterputs ingår.

Allergistädning

Vid denna typ av städning använder vi uteslutande fuktiga metoder.

Sanering

Sanering utförs snabbt och effektivt av erfaren personal.

Städhjälp i hemmet

www.skatteverket.se finns en detaljerad lista över vilket husarbete som räknas som hushållsarbete och vilket som räknas som ROT-arbete. Där finns också detaljerad information om vad som krävs för att få skattereduktion för respektive typ av husarbete.

Om man köper husarbete för upp till 100 000 kronor per år behöver man bara betala hälften av arbetskostnaden. Resten betalar Skatteverket enligt fakturamodellen till företaget som utför arbetet.

Vi utför även alla typer av städning i hemmet.

Akutstädning, flyttstädning, storstädning, sanering, hemstädning och fönsterputs med mera. Även vid hemstädning går det utmärkt att teckna abonnemang med valfritt antal städningar per månad.

Utbildning av personal

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare verkligen ska klara av att genomföra ett klanderfritt arbete, så att den kvalitet både vi och kunden önskar uppfylls. Detta utförs dels genom att vi går igenom samtliga moment med personalen och dessutom ser vi till att den specifika kundens önskemål förstås och kan genomföras på ett perfekt sätt.

 


 

 

 

 

 

 

 
 
 
  Copyright © EngströmGruppen 2009  

Städhjälp en gång i månaden.